Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Przebieg Rekrutacji:
Podanie w tym temacie;
Ciąg dalszy przebiegu rekrutacji na mumble.
Wzór Podania:
1.Nick:
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?:
4.Coś o sobie?:
1.Nick: |OSP|Skral
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?: Uważam, że sobie poradzę, ponieważ długo byłem w OSP i uważam, że jestem gotów do podjęcia tego stanowiska. Mogę was zapewnić, że sobie poradzę. Nie stanowi to dla mnie żadnego wyzwania.
4.Coś o sobie?: Mam na imię Łukasz. Chodzę do pierwszej klasy gimnazjum. Interesuję się piłką nożną, siatkówką oraz pływaniem. Jestem miłym pomocny, mam do każdego szacunek. Często bywam nerwowy. Staram się z każdym nawiązać dobre więzi.
1.Nick: |OSP|Death*
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?: Jestem aktywnym graczem, każdego dnia pojawiam się na serwerze i spędzam na nim sporo czasu. Nie sprawiam większych problemów i łatwo jest się ze mną dogadać, szybko wykonuję zlecone mi zadania.
4.Coś o sobie?: Nie lubię za dużo o sobie mówić, ale jak trzeba to trzeba . Myślę, że jestem ogarniętym i kulturalnym graczem, dla którego praca w gronie OSP nie stwarza problemów. Jeśli chodzi o życie realne, to interesuję się muzyką, historią, służbami mundurowymi i oczywiście grami. Na co dzień to chyba tak jak każdy. Chodzę do szkoły, spędzam czas w domu, gram...
Ostatnio edytowany przez Death (2015-09-14 17:47:57)
1.Nick: |OSP|Mr.Darkness
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?: Ponieważ, jestem aktywnym członkiem OSP, znam się na rzeczy oraz posiadam sporą wiedze na temat Straży Pożarnej i myśle, że zasługuje na ten tytuł.
4.Coś o sobie?: Mam na imię Tomasz, mam 14 lat. Interesuje się grami komputerowymi,motoryzacją,historią i służbami mundurowymi. Co do serwera to jestem ogarniętym i doświadczonym graczem, a w OSP (na serwerze) jestem od 2 miesięcy.
1.Nick: ZbysieK*
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?: Mam zdane prawie wszystkie szkolenie (oczywiście nie wpisane ), w osp jestem w sumie od założenia mojego konta na tym forum (Data rejestracji: 2015-07-23) z przerwami. Nie mam żadnych problemów z dostosowaniem się poleceń dowódcy. Myślę że podołam wyzwaniom Starszego Strażaka.
4.Coś o sobie?: Mam na imię [nie masz uprawnień do przeglądania tego słowa], mam 14 lat, chodzę do 2 klasy gimbazjum. Interesuję się głównie informatyką i matematyką.
Ostatnio edytowany przez ZbysieK (2015-09-15 14:03:44)
1.Nick: |OSP|artures
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?: Ponieważ byłem długo w OSP i zyskałem szacunek u naszego byłego komendanta (Marka), który mnie nominował do wyborów na komendanta
4.Coś o sobie?: Jestem miłym, 13 latkiem, który interesuje się astronomią, chemią, sportem. Często gram w LOL'a i MTA . Trenuję koszykówkę, Często biegam.
1.Nick: JohnMactavish*
2.Pasek:
3.Dlaczego ty?: Uważam,że ja zasługuję już na St.strażaka,ponieważ długo jestem w OSP (prawie 3 miesiące z przerwami) i zdaniem jednego z-pcy dużo wiem i myślę,że poradzę sobie na pytaniach, mam te najważniejsze szkolenia (KPP, RT, KR, Komunikacja ,,U", oczywiście niewpisane ) oraz potrafię trzymać się podstawionych zadań/rozkazów.
4.Coś o sobie?: Mam na imię Jakub, mam 13 lat i interesuję się w realnym życiu OSP, która ma swoja siedzibę w mojej miejscowości.Często z nimi jeżdżę na jakieś drobne wyjazdy. Interesuję się informatyką, matematyką, sportem oraz strażą pożarną. Aktualnie trenuję ringo.
Che Che
Rekrutacja została zamknięta. Część praktyczna dla osób składających podanie odbędzie się 18.09.2015 (piątek) o godzinie 18:00.
Osoby podchodzące do części praktycznej:
- |OSP|Skral
- Death
- MrDarkness
- Kriss184
- ZbysieK*
- artures
- JohnMactavish
- BananaBoys
-Były
Strony: 1
Wątek zamknięty